HTML

Finomságok tárháza

Ez egy receptkönyv. Mert mindig mindenféle receptet összeszedek a netről, ismerősöktől, újságokból. Elkészítem, majd mikor legközelebb keresem a receptet, nincs meg. Hát itt megtalálom. És talán másoknak is hasznára válik.

Friss topikok

Linkblog

Rablóhús

2010.11.02. 18:54 dorenka

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hozzávalók: 

  • sertéskaraj
  • füstölt szalonna
  • füstölt kolbász
  • lilahagyma
  • nyársak (pl. bambuszpálcák)


Elkészítés:

  • A karajt felkockázzuk, megszórjuk flekken fűszerkeverékkel, és legalább egy délelőttön keresztül hűtőbe tesszük.
  • A szalonnát felkockázzuk, a kolbászt felkarikázzuk, a hagymát leveleire szedjük.
  • A hozzávalókat felváltva húzzuk a nyársakra.
  • A rablóhúsokat egy tepsibe egymás mellé sorakoztatjuk, alufóliával lefedjük.
  • 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, puhára pároljuk majd egy kicsit rá is pirítunk.
  • A tepsibe tehetünk karikára vágott krumplit is, ez lehet a köret.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hagyma karaj kolbász szalonna rabló hús setés

A bejegyzés trackback címe:

https://finomsagoktarhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr502416881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása